Psa gyorsteszt. TESZT PROSTA CHECK PSA-TESZT - 1 X - Kígyó Webpatika

psa gyorsteszt

Ajánlott termékek

Ennél a terméknél nem használható fel kedvezménykupon. A prosztata-megnagyobbodás megjelenésének esélye a kor előrehaladtával nő.

Amikor súlyosbítja a prosztatitist melyik gyertyát Prostatitis DGPH

A 40 év körüli férfiak 20, az évesek 50, a 80 év felettiek csaknem 90 százaléka érintett. Ellenőrizd Psa gyorsteszt is egészséged, szánj magadra pár percet és teszteld, hogy szervezeted PSA szintje rendben van-e. A teszt egyszerű, psa gyorsteszt meghízható, segítségévél meghatározható az ujjbegyedből vett vérminta alapján szervezeted kórosan emelkedett prosztata-specifikus antigénjánek PSA szintje.

 1. Vitamin Station Prosztata-PSA gyorsteszt 1db mindössze Ft-ért az Egészségboltban!
 2. TESZT PROSTA CHECK PSA-TESZT - 1 X - Kígyó Webpatika
 3. A prosztatitis termo kezelése
 4. Prosztata adenoma gyógyszerek
 5. Prosztata teszt
 6. Prosztata-PSA gyorsteszt - Vitaminbolt
 7. A prosztatitis házi készítéseinek kezelése
 8. A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra:

A prosztata-specifikus antigén PSA a prosztata epithelialis sejtjei által termelt fehérje. Feladata az ondóváladék folyékony állapotban tartása és ezáltal a spermiumok mobilitásának növelése.

A PSA szerepet játszik a méhnyaki nyálka oldásában is, amely lehetővé teszi a sperma bejutását a méhbe.

Prostatitis és Matsesta Hasonló betegségek a prosztatitisekkel

Az egészséges prosztatával rendelkező férfiak vérében általában kis mennyiségű PSA található. A prosztata megbetegedése például gyulladás, jóindulatú prosztata hiperplázia, rák a PSA szintjének növekedéséhez vezet a vérben.

Hitosan a prosztatitisből az idegek miatt megsérülhet egy prosztatot

A PSA-szint természetes módon emelkedik az életkorral, prosztata-műtét után vagy specifikus diagnosztikai vizsgálat rektálisprosztata biopszia, prosztata ultrahang vizsgálat után is. Azoknak psa gyorsteszt férfiaknak javasoljuk a prosztata teszt elvégzését, akik tünetmentesek és 45 évesnél idősebbek és szeretnék ellenőrizni a prosztatájukat, vagy azoknak, akik húgyúti tünetekkel küzdenek nehéz, fájdalmas vagy fokozott gyakoriságú vizelés.

Prosztata-PSA gyorsteszt 1x | BENU Online Gyógyszertár

A prosztata-specifikus antigén normálisan a prosztata által Prostatitis egy emberben fehérje, mely kis mennyiségben kering a testben.

A normális psa gyorsteszt érték a prosztata kóros állapotát jelezheti, ami lehet fertőző vagy gyulladásos eredetű prostatitisjóindulatú jóindulatú prosztata hiperplázia vagy rosszindulatú rák. A teszt egyedi antitestek kombinációját használja, amivel szelektíven azonosíthatja a PSA-t. A Prosztata PSA teszt a nap bármely időpontjában elvégezhető, de bizonyos esetekben ajánlatos egy bizonyos ideig várni a tévesen pozitív eredmény elkerülése érdekében.

Mit kell tudni a prosztatarák szűrésről?

Az eredmény helyes, ha az utasításokat gondosan követed. Az eredmény azonban előfordulhat, hogy nem megfelelő, ha a készülék más folyadékkal érintkezik használat előtt, ha a vér mennyisége nem elég, vagy a tesztre helyezett hígító cseppek száma kevesebb mint 2 vagy több mint 3.

 • Prosztata krónikus ajánlás
 • PSA-teszt - Tudástár
 • PSA teszt - Istenhegyi Géndiagnosztika

A vonalak színe és intenzitása nem fontos az eredmény értelmezéséhez. A vonalaknak teljesnek és homogénnek kell lenniük.

A teszt pozitív, függetlenül attól, hogy mennyire intenzív a tesztvonal színe.

gyömbéres prosztatagyulladás kezelése Macropen prosztata kezelési diagrammal

A vizsgálatot pontosan 5 perccel az eljárás befejezése után kell leolvasni. Ha az eredmény pozitív, a PSA koncentrációja a vérben a normál szint felett van, ezért orvoshoz psa gyorsteszt fordulnod, aki további vizsgálatokkal felállítja a diagnózist.

A PSA egy különleges prosztata marker, de nem feltétlenül utal neopláziára.

A gyulladás a húgycsőben a prostatitis miatt Prosztatitis cseppek

Ha az eredmény negatív, a PSA koncentrációja normális. A negatív eredmény nem zárja ki a prosztatabetegségek lehetőségét.

Távolítsa el a prosztata népi jogorvoslatok gyulladását A prosztatitis népi szerződése

Ha az eredmény negatív, de húgyúti tüneteid vannak nehéz, fájdalmas, vagy gyakori vizelés beszélj szakorvossal. A teszt nagyon pontos. A teszthez szükséged lesz pár csepp kapilláris, azaz hajszálerekből származó vérre. Ezt bárki biztonságosan, egyszerűen és gyorsan egy apró szúrással leveheti az ujjbegyéből. A termék tartalmazza azt a pipettát, amivel a teszthez szükséges mennyiségű vért össze tudod gyűjteni, se többet, se kevesebbet.

Videónkban segítünk Neked, hogyan csináld.

kiadványok