Prostatit arginin. Kedves Látogatóink!

Orvos válaszol

méz és almaecet a prosztatitisből

Vizsgálataink célja a nem fertőzéses eredetű cystitisek és a hólyag IR mikrokeringési következményeinek vizsgálata, valamint a keringési reakciók összehasonlító elemzése volt. A gyulladásos mikrokeringési reakciókat intravitális fluoreszcens videomikroszkóppal vizsgáltuk 60 perc reperfusio után, illetve 24 órával a protamin-szulfát-instillatiót vagy ciklofoszfamid-kezelést követően.

Tippek prosztatitis

Eredmények: A gördülő leukocyták aránya háromszorosára növekedett a hólyag posztkapilláris ereiben a protamin-szulfát-modellben, a ciklofoszfamid-csoportban ötszörös, az IR csoportban hat és félszeres volt a növekedés. A leukocyták kitapadása mindhárom kísérletes csoportban hasonló mértékben közel hétszeresére fokozódott.

A vörösvértestek áramlási sebessége a protamin-szulfát- és IR csoportban csökkent, Prostatit arginin a ciklofoszfamid-csoportban kismértékben emelkedett.

prostate cancer staging mri

Következtetések: Eredményeink Prostatit arginin nemcsak a direkt endotheliumsérülést okozó IR, de a protamin-szulfát és a ciklofoszfamid alkalmazása is mikrokeringési változásokat idéz elő a patkány húgyhólyagában. Ezek az eredmények felvetik a mikrokeringési zavarok kóroki szerepét az irritábilis hólyag szindróma és a haemorrhagiás cystitis pathogenesisében is.

Krónikus prosztatitis kezelés és következmények

Export References.

kiadványok