Inkontinencia tea. Egy szégyenlősen rejtegetett állapot: az akaratlan vizeletcsepegés

Györgytea Spanyolmeggy leveles teakeverék (Inkontinencia tea) - Györgytea

inkontinencia tea

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, inkontinencia tea egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát.

Hasznos böngészést kívánunk!

inkontinencia tea

Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi? Betegségek listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

inkontinencia tea

Melyik gyógynövényre kíváncsi? Az inkontinencia mértéke lehet enyhe, amikor például inkontinencia tea vagy tüsszentés esetén egy-két csepp vizelet távozik, de lehet egészen súlyos is, amikor olyan hirtelen, kiszámíthatatlanul jelentkezik sürgető vizeletürítési kényszer, hogy nincs már idő eljutni a mosdóba.

A Spanyolmeggy leveles teakeverék használható erre a betegségre.

inkontinencia tea

Napi egy csészével javaslunk inni belőle a panaszok enyhüléséig, majd a továbbiakban heti csészével. Ajánlott termékek.

kiadványok